7 yıl sonra gelen 'adalet'

Haber Giriş : 05 Temmuz 2007 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İsmail AKDUMAN/SAMSUN,(DHA)

SAMSUN'da 7 yıl önce 14 yaşında olan D.Ç'yi kandırarak tecavüz eden, daha sonrada zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen 37 yaşındaki Kadir Şentürk 25 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun'da 7 yıl önce meydana gelen olayda, iddiaya göre Kadir Şentürk, akrabalarının kızı D.Ç.'yi evlenme vaadiyle kandırarak cinsel ilişkiye girdi. Bir süre genç kızla aynı evde kalan Şentürk, daha sonra D.Ç.'yi tehdit ve baskıyla fuhuşa zorladı. Olayın ortaya çıkması üzerine kayıplara karışan Şentürk, polis tarafından aranırken 3 yıl önce de 16 yaşındaki E.C.'ye aynı tuzağı kurdu. Ancak yine kaçmayı başardı. 2 yıl önce yakalanan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen Kadir Şentürk her iki suçtandan da yargılandı. Ve geçen yıl E.Ç.'ye tecavüzden 15.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Bugün de Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde D.Ç.'ye tecavüz suçundan son kez hakim karşısına çıktı. Tutuklu sanık Şentürk savunmasında, ?Kendi isteğiyle birlikte olduk. Zaten kendisi para karşılığı ilişkiye giriyordu? dedi. Mahkeme Şentürk'e D.Ç.'ye tecavüz etmek, zorla fuhuş yaptırmak, alıkoymak suçlarından toplam 25 yıl 9 ay hapis cezası verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber