Erbakan: Ak Parti'ye oy veren Yahudi'ye oy verir

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2007 19:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, "Kireç suyunu süt diye yutturuyorlar. Saadet Partisi süt, AK Parti Yahudi'nin hazırladığı kireç bulamacıdır" dedi. Saadet Partisi Muş İl Başkanlığı tarafından Belediye Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Erbakan, artık sağcı ve solcunun kalmadığını, onun yerini milli görüşçü ile işbirlikçilerin aldığını belirtti.

Saadet Partisi'ni süt olarak nitelendiren Erbakan, şunları söyledi:

"Kireç suyunu süt diye yutturuyorlar. Saadet Partisi süt, AK Parti Yahudi'nin hazırladığı kireç bulamacıdır. Onlar beyaz ama kireç suyudur. Kireç suyunu süt diye yutturacaklar. Mümin buna aldanmaz. Bir delikten bir defa geçer, ikinci defa aldanmaz. 3 Kasımda aldandık artık aldanmayacağız."

Seçime milli görüş ve diğerleri olmak üzere iki partinin gireceğini öne süren Necmettin Erbakan, "AK Parti'yi işbirlikçiler kurdu, onlar iktidar etti. Onlar da bizi canımızdan bezdirdiler. 11 sene milli görüş hükümetini gördük, son 5 senedir AK Parti'yi gördük. Seçime dört gün var, bu dört gün gece gündüz, ev ev dolaşacağız, bunlara bir tane oy gitmeyecek. Siyonizme uşaklık yapanlara oy gitmeyecek. Muş, milli görüşçü olacak. Bu seçime iki tane parti giriyor, biri milli görüş öbürü ise diğerleri" diye konuştu.

AK Parti'nin tabanının milli görüşçü olduğunu iddia eden Erbakan, "Bu CHP, Saadet Partisi'nden korktuğu için çaba gösteriyor, pil tüketiyor. AK Parti'nin tabanı milli görüşçüdür. Her şey aslına döner. 5 senede AK Parti'nin ne olduğunu gördük. Ekonomik yıkım, manevi tahribat ve dış politika faciası. Her evi IMF'ye teslim ettiler. Yahudi kuruluşu olan IMF, bizi aç bırakıp İsrail'e teslim etmek istiyor. AK Parti'ye oy veren Yahudi'ye oy verir. Tarihi bir gündeyiz aklımızı başımıza alacağız" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber