Yoksul öğrenciler için okulda domates yetiştiren müdüre Migros'tan teklif

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 19 Temmuz 2007 16:21, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Manisa merkeze bağlı Yeşilköy Şehit Gürkan Gökçek İlköğretim Okulu Müdürü Okan Şahin'in, yoksul öğrencileri dershaneye göndermek için okulun arkasındaki boş arazide yetiştirdiği domatesler, büyük marketlerin raflarında yer alacak.

Yeşilköy Şehit Gürkan Gökçek İlköğretim Okulu Müdürü Okan Şahin, Migros yetkililerinin, ürünün iki büyük firmanın marketlerinde değerlendirilmek üzere kendileriyle bağlantı kurduğunu belirterek, ?Artık pazarlama sorunumuz kalmadı? dedi.

Şahin, şöyle devam etti:

?Migros Manisa Bölge Müdürlüğünden temsilci arkadaşlar gelerek, yetiştirdiğimiz bütün domatesleri alacaklarını taahhüt ettiler. Yaptığımız görüşme sonucunda okulumuza katkı sağlamak amacıyla piyasaya verebildiğimiz fiyatın üzerinde alarak, bizlere destek olacaklarını söylediler. Migros A.Ş'ye, bize göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu konuda basının emeği için de çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra başarılarımızın daha da artacağı sözünü veriyorum. Gördüğümüz ilgi ve destek bizi motive etmiştir. Hedefimiz il genelinde ilk 10 okul içine girmek değil, özel okulların da önünde yer almaktır.?

ÖRNEK PROJE

Migros Genel Müdürü Levent Çakıroğlu da, okul müdürü Okan Şahin'in hayata geçirdiği projenin örnek nitelikte olduğunu belirterek, eğitime katkı sağlama amaçlı satışı öğrendiklerinde buna katkıda bulunmayı istediklerini söyledi.

Gerekli kalite standartlarına uygunluğun incelenmesi için okul yanındaki üretim sahasını ziyaret ettiklerini, sonucun olumlu çıktığını ifade eden Çakıroğlu, ?Öğrencilerin yeni başarıları ile beraber büyüyecek domatesler, Migros ve Tansaş raflarında yer alarak, tüm Türkiye'ye ulaşacak. Okul müdürü Şahin'i ve öğrencilerimizi kutluyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber