Doktorun ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Temmuz 2007 14:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun Gazi Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Ayhan Pekbay ile eniştesinin ölümüne sebep olan cip sürücüsü, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Liman Mahallesi Atatürk Bulvarı Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu karşısında Regaip Kandili akşamı meydana gelen kazada, Samsun'da bir marketler zincirinin sahibi olan Nail Ç. (39) yönetimindeki 55 DL 335 plakalı cip, şehir merkezinden Atakum istikametine seyir ederken yoldan çıkarak refüjden karşı şeride geçip Gazi Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ayhan Pekbay'ın (43) kullandığı 55 AY 510 plakalı otomobile çarpıp, Dr. Ayhan Pekbay ve eniştesi Mehmet Özbülbül'ün (45) ölümüne yol açmıştı.

Kendisi ile birlikte 3 kişinin de yaralandığı kaza sonrası Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan cip sürücüsü Nail Ç., dün taburcu olduktan sonra İlkadım Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alındı. Geceyi polis merkezinde geçiren Nail Çınar, sorgulanmasının tamamlanmasının ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Nail Ç., kaza sonucu 2 kişinin ölümüne sebebiyet verdiği iddiasıyla tutuklanarak Samsun Kapalı

Cezaevi'ne gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber