Söke'de polis memuru intihar etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2007 12:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Söke'de intihar eden polisin İstanbul'da toprağa verileceği belirtildi. Söke İlçesi Emniyet Müdürlüğü'nde hastane polisi olarak görev yapan Mehmet Büyükşahin dün akşam intihar etmişti.

Olay, Atatürk Mahallesi Bursa Sokak Birey Apartmanı 3 nolu dairede meydana geldi. Mesai çıkışı evine gelen Mehmet Büyükşahin (32)'in bir süre odasında yalnız kaldığı daha sonra silahıyla kendisini göğsünden vurduğu öğrenildi. Evin diğer odasında 10 aylık bebeğiyle bulunan hemşire eşi Esra, silah sesini duyduktan sonra apartmanın kapıcısına giderek yardım istedi. Odaya girdiklerinde polis memuru eşi Mehmet Büyükşahin'in kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve emniyet

ekiplerinin incelemeleri sonrasında Mehmet Büyükşahin'in cenazesi Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi morguna getirildi. İntihar eden 32 yaşındaki polis Mehmet Büyükşahin'in 1999 yılında polislik görevine başladığı, 2 yıldır Söke'de görev yaptığı öğrenildi. Cenazenin İstanbul'da defnedileceği öğrenildi. Mehmet ve Esra çiftinin son günlerde artan tartışmalar yaşadığı iddia edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber