CHP Sözcüsü Öztark'tan Bahçeli'ye 'Kılıçdaroğlu' cevabı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığı kaldırılsın" çağrısına CHP Sözcüsü Faik Öztrak yanıt verdi. Öztrak,"Ağzınıza geleni söyleyip daha sonra bundan sıyırılamazlar. Ellerine geleni artlarına koymasınlar, görelim bakalım." dedi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Ekim 2019 18:44, Son Güncelleme : 04 Ekim 2019 18:45
CHP Sözcüsü Öztark'tan Bahçeli'ye 'Kılıçdaroğlu' cevabı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel başkanı Devlet Bahçeli tarafından yapılan yazılı açıklama, kamuoyuyla paylaşıldı. Açıklamada Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi Başkanlık Divanı'nın da kararıyla CHP-HDP ilişkilerinin incelenmesi, CHP Genel Başkanı'nın suç teşkil eden fiili ve değerlendirmelerinin analiz ve araştırılması maksadıyla komisyon görevlendirilmiştir" demişti.

Söz konusu açıklamaya ilişkin konuşan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, açıklamaya cevap vermeyeceklerini belirterek şunları söyledi: "Buna ilişkin açıklamada bulunmayacağız ama elbette değerlendireceğiz. Bu karşı tarafın demokrasi anlayışını ortaya koyuyor. Ağzınıza geleni söyleyip daha sonra bundan sıyırılamazlar. Ellerine geleni artlarına koymasınlar, görelim bakalım."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber