Eğitimcilerden, Erdoğan'a mektup

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2007 11:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Şuayip Özcan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği mektupta, eğitim ve öğretime hazırlık ödeneğinin bütün eğitim çalışanlarına ödenmesini istedi.Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Erdoğan'dan, eğitim ve öğretime hazırlık ödeneğinin 500 YTL'ye çıkarılmasını istediklerini ifade etti.

Şuayip Özcan, Başbakan Erdoğan'a hitaben yazdığı mektupta, eğitim ve öğretime hazırlık ödeneğine yapılan 25 YTL'lik artışın son derece yetersiz olduğunu kaydetti ve ''Bu oran bu yıl 75 YTL artışla, 500 YTL'ye çıkarılmalı, önümüzdeki yıllarda ise bir maaş tutarına eşitlenmelidir'' dedi.

Eğitim ve öğretime hazırlık ödeneğinin sadece öğretmenlere değil memurundan, hizmetlisine kadar tüm öğretim çalışanlarına ödenmesini isteyen Özcan, ''Yeni bir dönemin başlangıcı olarak algılanan bu sürecin, eğitim çalışanları açısından da memnuniyet verici bir adımla başlaması asla unutulmayacaktır. 730-850 YTL arasında bir aylıkla geçinmek zorunda kalan bu kesim, böyle bir adımı atmanızı sabırsızlıkla beklemektedir.''dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber