Gül'ün düğünü için 2 bin polis görevlendirildi

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 12 Ekim 2007 12:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gül'ün kızı Kübra ile Mehmet Sarımermer'in pazar günü yapılacak nikahı için İstanbul polisi alarma geçti. Yabancı devlet başkanlarının da katılacağı nikahta kuş uçurtulmayacak

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül ile eşi Hayrünnisa Hanım, kızları Kübra Gül'ün pazar günü Mehmet Sarımermer ile yapacağı evliliğin heyecanını yaşarken, İstanbul polisi de güvenlik telaşı yaşıyor. Kübra Gül ile Mehmet Sarımermer'in nikah töreni Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. Bayramı seçim bölgelerinde, memleketlerinde ya da Ankara'da geçiren bakanlar, milletvekilleri ve siyasetçiler, Kübra Gül'ün nikahı için bayramın üçüncü gününde İstanbul'da olacak. Törene, yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda davetli katılacak.

2000 POLİS GÖREVLİ

İSTANBUL Emniyeti de nikahın yapılacağı merkez çevresinde olağanüstü güvenlik önlemi alıyor. Aralarında terör ekiplerinin de bulunduğu polisler nöbet tutmaya başladı bile. Bomba uzmanlarının arama yaptığı kongre merkezi, nikah günü havadan helikopterlerle kontrol edilecek. MOBESE kameralarının da kullanılacağı önlemler çerçevesinde, toplam 2 bin polis görev yapacak.

Mehmet Sarımermer Rekortmen dünür

Damat Mehmet Sarımermer, 1997'de ÖSS 4.'sü olarak Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'ne girdi. Babası Abdullah Sarımermer, Özipek halıcılığın sahibi. Abdullah Sarımermer, dünyanın en ince halısını dokuyarak, Guinness Rekorlar Kitabı'na girmişti.

Gül'ün minik konukları

Cumhurbaşkanı Gül, Ramazan Bayramı kutlaması ve Ankara'nın Başkent oluşunun 84. yıl dönümü nedeniyle, Ankara Valisi Kemal Önal, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

Gül'ün konukları arasında, Ankaralı öğrencileri temsilen 3 çocuk da yer aldı. Gül'ün ?Sizi ben bırakmasam, Köşk'te kalsanız' diye esprisine çocukların tereddütsüz ?olur' yanıtını vermesi salondakileri güldürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber