Çocuklara özel cep telefonu

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 18 Ekim 2007 20:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Amerika'da iki sene içerisinde yarım milyon adetten fazla satılan Firefly, Turkcell'in önde gelen dağıtıcılarından MEP İletişim ile anlaşarak Türkiye pazarına giriyor.

Firefly, çocuklar için özel olarak üretilmiş bir cep telefonudur. Anne - babaların çocuklarının cep telefonu kullanma konusundaki haklı çekinceleri göz önünde bulundurularak, çocuk odaklı bir yaklaşımla özel olarak üretilmiştir. MEP İletişim, Firefly ?Çocuk Cep Telefonu?nun günümüz modern ailelerinin sıkıntısını yaşadığı çocuk ve aile arasındaki zayıf iletişimin güçlenmesinde etkin bir rol oynayacağına inanıyor.

Firefly, 12 eğlenceli melodisi, 7 ayrı renkte ekran ışığı, 5 farklı animasyonu, yanıp sönen ışıkları, saydam ve değiştirilebilir kapağı, özel tasarlanan aksesuarları ve kullanım kolaylığıyla çocukların aileleriyle iletişimini eğlenceye dönüştürüyor.

Firefly, Anne - Baba figürlü arama tuşları ve acil durum tuşuyla çocukların aileleriyle iletişim kurmalarını kolaylaştırarak, kendilerini güvende hissetmelerini sağlıyor. Yalnızca anne - babaların kullanabildiği özel şifreli menüsüyle 20 numara tanımlanabiliyor. İsteğe bağlı olarak devreye sokulabilen arama kısıtlaması özelliğiyle çocukların telefon kullanımında aileye yaşatabileceği sorunları ortadan kaldırırken, ailelerin çocuklarını her anlamda kontrol altında tutmalarına da yardımcı oluyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber