Çankırı'da Telekom hatları kesildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Ekim 2007 17:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çankırı'da Türk Telekom'a ait fiberoptik kabloların kesilmesi sonucu il genelinde yaklaşık 2 saat telefon ve internet bağlantısı sağlanamadı.

Çankırı Türk Telekom İl Müdürü Hüseyin Yıldız, yaptığı açıklamada, Çankırı-Ankara arasındaki Süleymanlı, Aşağı Pelitözü ve Ayan köyü yakınlarında fiborptik kabloların kesildiğini bildirdi.

Sabotajın gece yapıldığını ve kendilerinin sabah erken saatlerde haberlerinin olduğunu ifade eden Yıldız, yapılan çalışmaların ardından zararın önemli bir kısmının giderildiğini kaydetti.

Fiberoptik kabloların kesilmesi nedeniyle il genelinde yaklaşık 2 saat telefon ve internet bağlantısının sağlanamadığını dile getiren Yıldız, ''ekiplerimizin çalışmaları sonucu Çankırı'nın haberleşmesi aktif hale getirilmiştir. Çankırı'nın haberleşmesinde şu anda sorun yok. Ekiplerimizin çalışmaları devam ediyor'' dedi.

Yıldız, konuyla ilgili polisin çalışma yaptığını ve olay yerinde gerekli delillerin toplandığını ifade ederek, ''sabotaj yapılan yerlerden bu kabloların geçtiğini şahsen ben bile bilmiyorum. Bu da gösteriyor ki bilen birileri tarafından bu sabotajlar gerçekleştirilmiş'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber