'120 bin YTL' iddiası CHP kampını iptal ettirdi

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 08 Kasım 2007 17:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, her seçim döneminden sonra milletvekillerinin birbirlerini tanıması amacıyla kamp düzenlediklerini hatırlatarak, ?Bu dönemde CHP olarak bir kamp düzenlemek istedik ama gazetelerde çıkan haberler üzerine bu kampı iptal etmek zorunda kaldık'' dedi.

Kamp ücretini partinin değil, milletvekillerinin ödeyeceğini belirten Kılıçdaroğlu, ?Bu konuda '120 bin YTL para ödenecek' türünden haberler yapıldı. Ama AKP yedi yıldızlı otellerde kamp yaparken acaba hangi basın mensubu bunun maliyetini sordu?'' diye konuştu.

Haberlerde toplantı yapmanın adeta suç haline getirildiğini öne süren Kılıçdaroğlu, haberlerde yer alan ?muhalefetle görüşülecek'' şeklindeki değerlendirmelere de tepki gösterdi.

Farklı görüşte olan milletvekillerinin de CHP'li olduğu hatırlatan Kılıçdaroğlu, bu konuda çıkan haberleri hayretle karşıladığını ifade etti.

Haberin yer aldığı bir gazetenin genel yayın yönetmeni ile de görüştüğünü bildiren Kılıçdaroğlu, ?Kendileri de haber dolayısıyla bana üzüntülerini ifade etti. Partimizin MYK'sı bu toplantının bu aşamada yapılmasının doğru olmayacağı kararına vardı'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber