Polis, iki amirini vurdu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 25 Kasım 2007 12:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GEBZE Emniyet Müdürlüğü emrinde görevli polis memuru Okan Coşar, kendisini görevi başında alkollü olarak yakalayan ve hakkında işlem yapmak isteyen nöbbetçi Emniyet Amiri Hakan Fidan Şap ile Komiser Çelebi Fidan'ı tabancayla ateş ederek yaraladı.

Olay, saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Bir bıçaklama olayı üzerine Darıca Beldesi'ndeki Gebze Devlet Hastanesi'ne gelen Gebze Emniyet Müdürlüğü'nde gece nöbetçi amiri olan Emniyet Amiri Hakan Şap, hastanede görevli polis memuru Okan Coşar'ın alkollü olduğunu farketti. Amir Hakan Fidan Şap, hastanedeki polis odasında yaptığı aramada da 4 boş bira şişesi buldu. Emniyet Amiri Şap, polis memuru Okan Coşar hakkında işlem yapmak için onu otomobile bindirip Gebze İstasyon Polis Merkezi'ne götürdü. Karakolda görevli komiser Çelebi Fidan'ın odasına alınan polis memurundan silahı ve polis kimliği istendi. Memur Fidan alkolün etkisiyle beylik tabancasını çıkararak Emniyet Amiri Hakan Fidan Şap'ı ayağından, Komiser Çelebi'yi ise kasıklarından yaraladı.

Silah sesleri üzerine karakolda görevli diğer polisler odaya girerek Okan Coşar'ın üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi. Silahı alınan Okan Coşar, kelepçelenerek Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

Görev başında alkol alan polis memuruna işlem yapmak isterken silahlı saldırıya uğrayan emniyet amiri ile komiser ise Anadolu Sağlık Merkezi'ne kaldırıldı. Komiser Fidan ameliyata alınırken, Emniyet Amiri Şap'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber