Üniversite öğrencilerinin acı sonu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 30 Kasım 2007 20:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

EDİRNE'nin Meriç İlçesi'nde, 3'ü üniversite öğrencisi olan toplam 4 arkadaşın bulunduğu otomobile aşırı hız nedeniyle virajı alamayan bir başka otomobil hızla çarptı. Kaza sonrası otomobilin içinde bulunan 3 üniversite öğrencisi hayatını kaybederken, iki aracın sürücüsü de ağır yaralandı.

Kaza saat 17.30 sıralarında, Meriç İlçesi'ne bağlı Adasarhanlı mevkiinde meydana geldi. Trakya Üniversitesi Meriç Meslek Yüksekokulu Maliye Bölümü öğrencileri 19 yaşındaki Sibel Usta, 19 yaşındaki Eda Dursun, 20 yaşındaki Burak Buluş, Meriç'te bir İnternet kafe işleten 20 yaşındaki Cesur Uluışık'ın kullandığı 34 AN 3345 plakalı otomobil ile sabah saatlerinde İpsala'ya gitti.

İpsala'yı gezen 4 arkadaş, daha sonra Meriç'e dönmek üzere yola koyuldular. Şehir merkezine 3 kilometre uzaklıkta olan Adasarhanlı mevkiine geldikleri sırada ise aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Nazif Baş yönetimindeki 10 TN 978 plakalı otomobil 4 arkadaşın içinde bulnuduğu otomobile hızla çarptı.

Kaza sonrasında bir hurda yığınına dönen 34 AN 3345 plakalı otomobilin içinde bulunan Sibel Usta, Eda Dursun, Burak Buluş, olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Cesur Uluışık ile Nazif Baş ise ağır yaralı olarak olay yerine gelen ambulanslarla Uzunköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Jandarma ekipleri ise kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber