Vali'nin önünde, Sağlık Müdürü'ne ?seni vurabilirim' tehdidi

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 05 Aralık 2007 19:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

RİZE Valiliği'nde düzenlenen halk günü toplantısına katılan Çay-Kur işçisi Alaattin Keskin, Vali ve diğer yetkililerin önünde İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Diren'e, ?Belime silahı koyup seni sokakta vurabilirim, ama yapmayacağım'' diyerek tepki gösterdi.

Rize Valisi Kasım Esen başkanlığında yapılan halk günü toplantısına katılan Çay-kur işçisi 4 çocuk babası 38 yaşındaki Alaattin Keskin, iddiaya göre sürekli ağrıları olduğu gerekçesiyle sık sık rapor alıp işe gitmemeye başladı. Keskin, bir süre sonra rapor alamayınca ilgili doktorlar hakkında Sağlık Müdürlüğü'ne şikayette bulundu. Müfettişlerin yaptığı inceleme sonrası Keskin hakkında ?rapor konusunu suistimal ettiği' gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Keskin, katıldığı halk gününde derdini anlatmaya çalışırken, Vali Esen konu hakkında salonda bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Diren'den bilgi aldı.

Dr. Diren'in olayı anlatmaya başladığı sırada öfkelenen Keskin, kendisine sahtekar denmeye çalışıldığını belirterek, ?Bak Hakan bey, belime silah koyup seni sokakta vurabilirim, ama yapmayacağım, sana hiçbir şey yapmayacağım. Hakkımı 50 kuruşluk kalemle arayacağım'' dedi.

Bu sözlere sinirlenen Sağlık Müdürü Diren, vatandaşı ?şov yapma' diyerek uyardı. Öfkeli vatandaş daha sonra durumu yeniden incelenmek üzere salondan çıkarıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber