CHP kongresinde yumruklar konuştu, milletvekili kafa attı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ocak 2008 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun CHP Merkez İlçe Kongresi'nde 2 grup arasında kavga çıktı

SAMSUN CHP Merkez İlçe Kongresi'nde 2 grup arasında kavga çıktı. Eski Fuar Alanı'ndaki Neco Gazinosu'nda saat 10.00'da başlayan CHP Merkez İlçe Kongresi'ne, yaklaşık 800 partili katıldı. İki adayın yarıştığı kongreye CHP milletvekilleri Haluk Koç ve Suat Binici de katıldı.

Salona önce Suat Binici ve başkan adayı Hacıbey Akçay geldi. Ardından Merkez İlçe Başkan adayı olan ve Haluk Koç'u destekleyen Engin Aptik ile 50 kişilik grup salona girdi. Bu sırada salonda bulunan bir kısım partili, 'Başbakan Haluk Koç' sloganı atıp alkışlamaya başladı. Koç, kendine ayrılan bölüme doğru ilerlerken ayağa kalkan Suat Binici, bazı partililere ?Çıkın buradan? diye bağırarak üzerlerine yürüdü. Bu sırada Binici, Koç yanlısı olan başkan adayı Engin Aptik'e kafa attı. Binicinin kafası Aptik'in çenesini sıyırıp göğsüne isabet etti. 5 dakika süren kavgayı diğer partililer ve güvenlik güçleri yatıştırdı.

Olayların yatıştırılmasından sonra kürsüye çıkan genel başkan adayı Haluk Koç, ?Kime oy verirseniz verin. Birinci göreviniz CHP'yi korumaktır. Küsmeyin darılmayın? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber