PTT araç filosunu güçlendiriyor

Haber Giriş : 21 Mayıs 2008 10:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

-PTT Genel Müdürlüğü, açık ihale usulüyle çeşitli tipte 452 adet servis içi posta taşıma arabası satın alacak. Teklifler, 9 Haziran saat 14.00'a kadar verilebilecek.

- PTT Genel Müdürlüğü, ihaleyle, çeşitli tipte 452 adet servis içi posta taşıma arabası satın alacak.

İhaleye ilişkin İlan bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, teklifler, 9 Haziran saat 14.00'a kadar PTT Genel Müdürlüğü Malzeme Dairesi Başkanlığı I. Satınalma Şube Müdürlüğü'ne verilebilecek. İhalede, ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. Fiyatların eşit olması durumunda; kapasite raporundaki üretim kapasitesi büyük olan isteklinin teklifi en avantajlı teklif olarak kabul edilecek. İhale, idari şartnamedeki katılma koşullarını taşıyan tüm yerli ve yabancı isteklilere açık olacak. Tekliflerin değerlendirilmesinde yerli istekliler lehine fiyat avantajı uygulanmayacak.

İhale dokümanı PTT Genel Müdürlüğü Malzeme Dairesi Başkanlığı I.Satınalma Şube Müdürlüğü'nde görülebilecek ve 35,40 YTL (KDV dahil) karşılığı alınabilecek. İstekliler tekliflerini, teklif edilen birim fiyatın çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden verecekler. İhale sonucu üzerinde ihale kalan istekliyle iş kaleminin miktarı ile iş kalemi için teklif edilen birim fiyatın çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme düzenlenecek. İhale konusu işin tamamına teklif verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber