Kan davası nedeniyle İzmir'de karı kocayı öldüren 2 kişi tutuklandı

İzmir'in Menemen ilçesinde evlerine dönerken sokakta silahlı saldırıya uğrayan karı kocanın ölümüne ilişkin gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2024 20:26, Son Güncelleme : 22 Temmuz 2024 21:58

İstihbarat Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Menemen Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin adreslerinde yakaladığı zanlılar C.D. (39) ve C.D'nin (30) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

- Olay

İncirli Pınar Mahallesi'nde yaşayan Ali Gürbüz (53) ve eşi Döne Gürbüz (61), dün saat 09.30 sıralarında simit aldıktan sonra evlerine dönerken sokakta silahlı saldırıya uğramıştı. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, çiftin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenmişti. Ekipler, olay yerinden kaçan şüpheliler C.D. ve C.D'yi Çiğli'de kaldıkları adreste yakalamıştı.

Gürbüz çiftinin oğulları A. Gürbüz'ün, ablasının eşi Okan D'yi çıkan tartışma sonucu tabancayla vurarak öldürmesi nedeniyle iki aile arasında husumet bulunduğu öğrenilmişti.

Yaklaşık 1 yıl önce Menemen ilçesine kızlarıyla birlikte yerleşen Ali ve Döne Gürbüz çiftine silahlı saldırı düzenleyen C.D. ve C.D'nin Okan D'nin akrabası olduğu ortaya çıkmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber