AYM'nin sitesine erişim sorunu

Sabahın erken saatlerinde Instagram'a gelen erişim engelinin ardından Anayasa Mahkemesi'nin de internet sitesine erişim sorunu yaşanıyor. Anayasa Mahkemesi'nin (AYM), sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım kısa süre sonra kaldırıldı. Dakikalar sonra AYM'nin sitesine erişim sorunu yaşanmaya başladı. Peki, AYM'nin sitesine neden erişlemiyor?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Ağustos 2024 11:07, Son Güncelleme : 02 Ağustos 2024 11:34
AYM'nin sitesine erişim sorunu

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından sosyal medya platformu Instagram'a erişim engeli getirildi. BTK'nin "site bilgileri sorgu sayfasında", Instagram'a erişim engeli kararı alındığı belirtildi. BTK'nın Instagram kararı sonrası Anayasa Mahkemesi (AYM), X platformu üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

AYM'nin sitesine neden erişim sağlanamıyor?

Anayasa Mahkemesi, İletişim Başkanlığı'na basın ve ifade özgürlüğüne müdahale yetkisi veren mevzuat hükümlerinin iptali edildiğine ilişkin basın duyurusu yayınladı. Gönderi kısa sürede kaldırıldı. Dakikalar sonra ise AYM'nin internet sitesine erişimde sorun yaşanmaya başladı. Saat 10.58 itibarıyla AYM'nin internet sitesine erişim sağlabilmiş değil.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber