İzmir'de 16 yıldır haber alınamayan kişinin cesedi bulundu

İzmir'in Torbalı ilçesinde 2008 yılından beri kayıp olarak aranan Ramazan Ceyran'ın, aralarında kan davası bulunduğu belirtilen husumetlilerince öldürüldüğü tespit edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2024 23:02, Son Güncelleme : 09 Ağustos 2024 23:02
İzmir'de 16 yıldır haber alınamayan kişinin cesedi bulundu

İZMİR (AA) - İzmir'in Torbalı ilçesinde 2008 yılından beri kayıp olarak aranan Ramazan Ceyran'ın, aralarında kan davası bulunduğu belirtilen husumetlilerince öldürüldüğü tespit edildi.

Alınan bilgiye göre, 70 yaşındaki Ceyran'ın 2008 yılında Torbalı ilçesinde kaybolmasıyla ilgili dosyayı yeniden açan Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 1 yıldan fazla süre teknik ve saha çalışması yaptı.

Elde edilen bilgiler üzerine Adana ve İzmir'de eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, S.B. (73), Ö.B. (44), E.B. (45), A.B. (50) ve M.A.B'yi (46) gözaltına aldı.

Şüpheliler cinayeti itiraf etti.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Ö.B, E.B. ve M.A.B. tutuklandı. S.B ve A.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ekipler, ifadeler doğrultusunda cesedi arama çalışmalarını sürdürüyor.

- Torbalı'ya yerleşen aileyi takip etmişler

Ramazan Ceyran'ın oğlunun 2008 yılında Adana'da Özdemir B'yi öldürdüğü, Özdemir B'nin ölümü üzerine annesinin de kalp krizi geçirerek vefat ettiği, bunun üzerine aileler arasında husumet oluştuğu belirtildi.

Ceyran ve ailesinin bir süre sonra Adana'nın Ceyhan ilçesinden kızının yaşadığı Torbalı ilçesine taşındığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber