Murat Pazan, Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanlığına yeniden aday

Türkiye Ragbi Federasyonu'nun 23 Eylül'de gerçekleştirilecek 5. Olağan Genel Kurulu'nda, önceki dönem Federasyon Başkanı Murat Pazan yeniden aday olduğunu açıkladı. 2017-2023 yılları arasında federasyon başkanlığı görevini yürüten Pazan, "Biz yeni gelmedik, geri geldik. Şimdi daha başarılı işlere imza atmak için buradayız" dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Eylül 2024 20:04, Son Güncelleme : 20 Eylül 2024 20:07
Murat Pazan, Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanlığına yeniden aday

Murat Pazan, görev süresi boyunca Türkiye ragbisi adına tarihi başarılar elde ettiklerini belirterek, "Türk sporuna olan inancımız, azmimiz ve kararlılığımızla önemli adımlar attık. Ancak biliyoruz ki yaptıklarımız; yapacaklarımızın teminatıdır. Şimdi, yeniden başlamak için buradayız" ifadelerini kullandı.

Pazan, sporcuların haklarını koruyarak, onları sadece sahada değil, her alanda destekleyeceklerini vurguladı. "Kulüpler arası ayrımcılığa son" diyerek yola çıktıklarını belirten Pazan, tüm kulüplere eşit ve adil davranılmasını sağlayacak bir sistem oluşturacaklarını söyledi.

Yeni dönemde altyapı projelerini genişletmek, genç yetenekleri keşfetmek ve sporun her alanında uluslararası başarılarla taçlandırılmış bir Türkiye inşa etmek için aday olduklarını belirten Pazan, "Hep birlikte daha büyük işlere imza atacağımıza olan inancımız tamdır" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber