Keşfe giden hakim kanyonda mahsur kaldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2011 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Mersin'in Mut ilçesinde bir davanın keşfine giden Silifke Ağır Ceza Hakimi ile beraberindeki 2 görevli, indikleri kanyondan çıkamayınca 6 saat mahsur kaldı.

Alınan bilgiye göre, Silifke Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Kubilay Kurt ile beraberindeki 2 görevli, bir ölüm olayının keşfini yapmak üzere Mut ilçesine bağlı Dağpazarı köyü Piynar çukuru Kapız mevkisindeki kanyona gitti. Burada keşif yapan ekip, saat 12.00'de 500 metre derinliğindeki sarp ve kayalık kanyondan çıkamayınca cep telefonuyla yardım istedi. Bunun üzerine Mut İlçe Jandarma Komutanlığı ve Orman İşletme Müdürlüğü'nden ekipler bölgeye sevk edildi. 112 ambulansı ise olay yerine giderken Söğdözü

Yaylası'nda arızalanarak yolda kaldı. Arazi araçları kanyona inmeye çalışırken, çalılıklar arasından yürümekte güçlük çeken hakim Kubilay Kurt, köylülerin verdiği şalvarı giydi. Uzun uğraşlar sonucu saat 18.00'de arazi araçlarının ulaştığı Hakim Kubilay Kurt ile beraberindeki keşif heyeti, kanyondan çıkartılarak kurtarıldı.

Hakim Kubilay Kurt'u, Mut Kaymakamı Mustafa Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Ergün Güçlü ile İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney ve Mut İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Kadir Acar karşıladı. Nefes almakta zorlanan hakim Kurt, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Silifke'ye gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber