Kaza yapınca esrarı ayçiçek tarlasına sakladı

Bir şahıs, otomobili ile şarampole yuvarlanınca, taşıdığı yaklaşık 25 kilogram esrarı ayçiçek tarlasına saklamaya çalıştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2012 15:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olayı gören bir vatandaşın durumu ihbar etmesi üzerine şüpheli, jandarma tarafından suçüstü yakalandı.

Kiraladığı 63 B 8962 plakalı otomobil ile Şanlıurfa'dan Konya istikametine ilerleyen Seçkin Kerem K. (29), direksiyon hakimiyetini kaybedince önce karşı şeride geçti, daha sonra şarampole yuvarlandı. Şahıs, aracındaki koli ve çuvallar içindeki esrar maddesini kaza yaptığı noktadaki ayçiçek tarlasına saklamaya çalıştı. Bir vatandaşı şüphe üzerine durumu güvenlik güçlerine bildirmesiyle şahıs jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.

Sabah 09.45 sularında ?Kaza yapan sürücü, aracındaki kolileri tarlaya saklıyor' şeklinde ihbar alan jandarma ekipleri, olay yerine gitti. 63 B 8962 plakalı hurdaya dönmüş araçtan hafif yaralı olarak kurtulan Seçkin Kerem K.'nın aracındaki esrarı bahçeye saklarken olay yerinde suçüstü yakaladı. Jandarma ekipleri, narkotik ve bomba arama köpekleriyle aracı ve çevresini aradı. Jandarma ekipleri, ayçiçek tarlasına saklanmış kolileri ve çuvalı tespit etti.

Hafif yaralı olarak yakalanan şahıs, adli kontrollerinin yapılması için Karapınar Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Seçkin Kerem K.'nın ilk ifadesinde uyuşturucuyu Konya'ya götürürken kaza yaptığını söylediği öğrenildi. Seçkin Kerem K.'nın uyuşturucu madde kullanmaktan kaydı olduğu ve kaza yaptığı aracın kiralık olduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber