AKMEK 15 bin kişiye meslek ve sanat eğitimi verdi

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 5 ayrı noktada hizmet veren Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları'nda (AKMEK) bugüne kadar yaklaşık 15 bin kişiye meslek ve sanat eğitimi verildiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2012 15:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakan Tütüncü, AKMEK tarafından organize edilen kadınlar matinesinde yaptığı konuşmada, AKMEK ile kadınlara sosyal ortam oluşturduklarını söyledi. Bunun yanı sıra sanat ve meslek eğitimi de verdiklerini ifade eden Tütüncü, AKMEK'e katılan kadınların öğrendikleri el becerileriyle ev ekonomisine katkı sağladıklarını belirtti.

Tütüncü, AKMEK'in meslek ve sanat eğitiminin yanında kadınlara yönelik çeşitli sosyal etkinlikler düzenlediğini de aktardı.

ÇAVUŞOĞLU, TÜTÜNCÜ'YÜ ÖVDÜ

AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ise Kepez Belediyesi'nin çalışmalarının sadece Antalya'ya değil, Türkiye'ye örnek olduğunu belirtti. Çavuşoğlu, "Sayın Tütüncü, Türkiye'nin en genç belediye başkanı ama büyükşehir sınırları mülki idare sınırlarıyla belirlenen ilk iller olan; İstanbul, Kocaeli Büyükşehir belediyelerinde ne yapılıyorsa, aynısını Kepez'de yapıyor. Partim adına kendisine teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber