Orman işletmesi bahçesinde ihale dayağı

Sakarya'nın Akyazı ilçesi'nde 24 yaşındaki Yusuf Kumaş, Orman İşletmesi'nin bahçesinde 3 kişi tarafından sopalarla öldüresiye dövüldü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Şubat 2013 16:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Orman işletmesi bahçesinde ihale dayağı

Saldırganlar olayın ardından kaçarken, saldırının bir gün önce yapılan tomruk ihalesinden kaynaklanmış olabileceği öne sürüldü.

Akyazı'da yaşayan Yusuf Kumaş, bugün öğlen saatlerinde Akyazı Orman İşletmesi Şefliği'ne geldi. Bir süre sonra dışarıya çıkan Kumaş'a kapıda bekleyen elleri sopalı 3 kişi saldırdı. Öldüresiye dövülen Yusuf Kumaş kanlar içerisinde yere yığılırken, saldırganlar siyah renkli Mercedes marka bir otomobille olay yerinden uzaklaştı. Yusuf Kumaş, gelen 112 ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

'TOMRUK İHALESİYLE İLGİLİ OLABİLİR'

Görgü tanıkları, "54 plakalı siyah bir Mercedes otomobilden inen 3 kişi bir anda sopalarla saldırdılar. Daha sonra da otomobile binerek Kuzuluk Beldesi yönüne kaçtılar. Dün burada tomruk ihalesi vardı, onunla ilgili olabilir" dedi.

Olay yerine gelen polis, görgü tanıklarından şüphelilerin binip kaçtığı otomobilin plakasını belirleyerek, yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber