Polisten kaçan sürücü polis aracına çarptı

OSMANİYE'nin Kadirli ilçesinde, polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, önce park halindeki otomobile daha sonra polis aracına ve kaldırımdaki anne ile kızına çarptı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Temmuz 2013 01:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polisten kaçan sürücü polis aracına çarptı

Anne ile kızı hafif yaralanırken, takipteki polis ekipleri kaçan sürücüyü yakaladı.

Polis ekipleri, Şabaplı Köyü'nden ilçe merkezine giden 40 yaşındaki Ö.Y.'nin kullandığı 33 BCZ 11 plakalı otomobili durdurmak istedi. Aracın sürücüsü, polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Şehir merkezinde bir süre takip edilen otomobilin önü, Andırın Caddesi üzerinde polisler tarafından kesildi. Polisleri gören sürücü Ö.Y., aracı kaldırıma sürmek isterken önce park halindeki Gökhan Kılıç'a ait 42 UP 005 plakalı otomobile ve son olarak resmi ekip otosuna çarptı, ardından da kaldırımda yürüyen Hatice Atıcıoğlu ile kızı 8 yaşındaki Şerife Atıcıoğlu'na çarptı.

Yaralanan anne ile kızı, olay yerine çağrılan ambulansla Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınanan anne Hatice ve kızı Şerife Atıcıoğlu'nın durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada polisten kaçan otomobil sürücüsü Ö.Y. ile yanında bulunan M.U., gözaltına alındı. Emniyete götürülen otomobilde yapılan aramada piyasa değeri 20 bin TL olduğu öğrenilen 10 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Yapılan araştırmada ise otomobilin arandığı ve hacizli olduğu belirlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber