Öğretmenin otomobili çalınınca, sınav ertelendi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Ocak 2007 12:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir lisede görev yapan edebiyat öğretmeninin sınav kağıtlarının da içinde yer aldığı otomobili çalınması üzerine sabah yapılması gereken sınav ertelendi.

Alınan bilgiye göre, Orhangazi Endüstri Meslek Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği yapan Tarkan Uğutlu, okula gitmek için sabah saatlerinde Muradiye Mahallesi'ndeki evinden çıkınca park halindeki 16 J 2641 plakalı otomobilinin çalındığını fark etti.

Uğutlu'nun durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen, aynı bölgede başka bir otomobilin de kapısının zorlandığını tespit eden güvenlik güçleri, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifade verdikten sonra okula giden Uğutlu, sınav yapacağı öğrencilerine otomobilinin çalındığını, sınav soru kağıtlarının da otomobilde bulunduğunu, bu nedenle sınavı bir hafta sonraya ertelemek zorunda kaldığını anlattı.

Bu sırada, bir öğrencinin, çalınan otomobili sabah okula gelirken öğrenci yurdunun arkasındaki zeytinlikte gördüğünü söylemesi üzerine durum polise bildirildi.

Güvenlik güçleri, Uğutlu ve öğrencisiyle birlikte tarif edilen yere gittiklerinde, otomobili terk edilmiş halde buldular.

Kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalındığı belirlenen otomobilde sınav soru kağıtlarına dokunulmadığı tespit edildi. Ancak güvenlik güçlerinin otomobilde parmak izi çalışması gibi incelemelerinin devam etmesi nedeniyle Uğutlu, sınav soru kağıtlarını teslim alamadı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber