Üniversiteli kıza otomobilde tecavüz iddiası

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 28 Şubat 2007 16:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KIRIKKALE Üniversitesi Petro Kimya Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi 24 yaşındaki P.Y. erkek arkadaşı ile gezerken otomobiline bindiği bir kişinin kendisine tecavüz ettiğini iddia etti.

Üniversite çıkışı Kürşat G. ile kız arkadaşı P.Y., akşam saatlerinde Millet Bulvarı'nda gezmeye çıktı. Bu sırada Kürşat G.'nin tanıdığı olan 29 yaşındaki Necati G., özel otomobiliyle geçerken arkadaşını görünce durdu. Her iki öğrenciyi de otomobiline alan Necati G., Bahşılı yolu üzerinde otomobilinden arkadaşı K.G.'yi zorla indirip, hızla uzaklaştı.

İddiaya göre otomobil şoförü Necati G., P.Y. ile birlikte Rafineri yolunda bulunan Kızılırmak kenarına giderek, aracını tenha bir yere park etti. Necati G.'nin, P.Y.'ye tecavüz ettikten sonra kendisini tekrar şehir merkezine getirip bıraktı. Polise giderek şikayette bulunan P.Y., sevk edildiği Kadın Doğum Hastanesi'nde yapılan kontrolde tecavüz edildiği belirlendi.

Şikayet üzerine polisler tarafından Kırıkkale'nin Yenidoğan Mahallesi'ndeki bir kahvede yakalanan Necati G., sorgulamasından sonra adliyeye sevkedildi. Zanlı ifadesinde, P.Y.'ye tecavüz etmediğini, para karşılığı ilişkiye girdiğini iddia etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber