Kaza kurbanı Milli Eğitim Müdürü defnedildi

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 08 Mayıs 2007 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TRABZON'a kayınbiraderinin cenaze törenine katılmak için gelirken, Ordu'nun Ünye ilçesi'de geçirdikleri trafik kazası sonucu yaşamlarını yitiren Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Gürsoy (62), gelini Kübra (28) ve torunu Veranur Gürsoy (1), bugün Trabzon'un Arsin İlçesi'nde toprağa verildi. Cenazeye katılan Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, hayli duygulu anlar yaşarken, ağlamamak için kendini zor tuttu. Sesi titreyerek konuşan Bakan Pepe, ?Kolay değil elbette insanın bir dostunu kaybetmesi. Bunu insanlar yaşamadan farkedemiyor? dedi.

Trabzon'un Arsin İlçesi Ulucamii'de öğle vakti düzenlenen cenaze törenine Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, AKP Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Devlet eski Bakanı Eyüp Aşık ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazı öncesinde merhum Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Gürsoy için, Arsin Hükümet Konağı önünde bir tören düzenlendi. Törende konuşma yapan Bakan Pepe, hayli duygulu anlar yaşadı. Bakan Pepe, gözyaşlarını tutmakta zorlanırken, bir ara konuşmakta güçlük çekince su istedi. Gürsoy'un çok yakın arkadaşı olduğunu belirten Bakan Pepe şunları söyledi:

?Sadece Milli Eğitim camiasının güzel bir insanı değil, benim doğduğum şehirin yani Trabzon'un nadir insanlarından biriydi. Kolay değil elbette, insanın bir dostunu kaybetmesi. Bunu insanlar yaşamadan farkedemiyor. Dopdolu bir ömür yaşadı, hizmet ile geçirdi. Bazı insanlar vardır ki yaşarlar, musallah taşına gelirler ama arkaya dönüp baktıklarında bomboş bir hayat yaşamışlardır. Ben şahidiyim.?

Hükümet Konağı'ndaki törenin ardından Gürsoy'un cenazesi Ulu Cami'ye getirildi. Burada yoğun bir kalabalıkla kılınan cenaze namazının ardından Bakan Pepe ve Trabzon Valisi Nuri Okutan Gürsoy'un naaşını beraber sırtladı. Törenin ardından Hayrettin Gürsoy, gelini Kübra ile torunu Veranur Gürsoy, aile kabristanında toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber