Milletvekili seçildiği dakikalarda baba oldu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 23 Temmuz 2007 17:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DTP'nin Diyarbakır'da desteklediği bağımsız adaylardan Selahattin Demirtaş, dün akşam çifte sevinç yaşadı. DTP Diyarbakır İl binasında seçim sonuçlarını izleyen ve milletvekili seçilmenin sevincini partililerle paylaşan Demirtaş, Ankara'da erken doğum için hastanede bekleyen eşinin bir kız bebek dünyaya getirdiği haberini aldı. 2'nci kez baba olan Demirtaş, eşinin ve bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenince çok sevindi.

İHD Diyarbakır eski şube Başkanı 34 yaşındaki avukat Selahattin Demirtaş'ın aynı yaştaki 6 yıllık eşi öğretmen Başak Demirtaş, ikinci çocuğuna hamileyken durumu ağırlaştı. 7 aylık hamile olan Başak Demirtaş, erken doğum yapabileceği endişesiyle Ankara'ya götürülerek hastaneye yatırıldı. Dün akşam saatlerinde seçim sonuçlarının açıklandığı ve Selahattin Demirtaş'ın milletvekilli seçilmesinin kesinleştiği dakikalarda, eşi Başak Demirtaş'ın da erken doğum yaparak bir kız bebek dünyaya getirdiği haberi geldi. 3 yaşında Delal adında bir kızları daha bulunan Demirtaş çifti, Selahattin Demirtaş'ın milletvekili seçildiği gece ikinci çocuklarına kavuştu.

Eşinin ve bebeklerinin sağlıklı olduğunu öğrenen Selahattin Demirtaş'ın, seçim çalışmaları nedeniyle yanında bulunamadığı eşini ve bebeğini görebilmek için bugün Ankara'ya gideceği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber